FREDEDE OG BEVARINGSVÆRDIGE BYGNINGER SKAL KOMMENDE GENERATIONER OGSÅ NYDE Vi OVERHOLDER IKKE KUN LOVENS KRAV MEN OGSÅ VOR EGEN

En bevaringsværdig eller fredet bygning kan enten være en pestilens eller gave for indehaveren. Det kommer an på med hvilke øjne man ser på bygningen.

Vi vælger at betragte en opgave på eller i en bevaringsværdig eller fredet bygning som en rigtig god ting. Her får vi nemlig lov til at lade det gode gedigne håndværk komme til fri udfoldelse.

Ikke fordi det er hurtigere eller mere effektivt.
Men fordi det er nødvendigt for at bevare bygningen til vore efterkommere i samme stil og ånd som den er bevaret til os

Tømrerarbejde på en fredet eller bevaringsværdig bygning kræver samarbejde med og kendskab til Kulturarvstyrelsens foreskrifter.

Der er ca. 9.700 fredede bygninger og 375.000 bevaringsværdige bygninger i Danmark. Vi udfører jævnligt respektfuldt håndværk på nogle af disse og det gør vi med omhu og akuratesse. Med kendskab til fortidens håndværkertraditioner. Og ikke mindst med vor egen faglige interesse og stolthed over at kunne være med til at bevare disse prægtige bygninger.

​BEVARINGSVÆRDIGT

Indehaver Keld Hermann siger:

"Vi kender godt de tanker og ideer om det gode gamle håndværk og de gamle traditioner, du som ejer af en fredet eller bevaringsværdig bygning skatter så højt. Derfor er vi den rette vedligeholdelses-partner for dig, når du har stor fokus på bygningsbevaring."

KELD HERMANN A/S

Tømrer & Murer samt byggestyring

Industrivej 1
5853 Ørbæk​

CVR: 35381945

Telefon: 20 28 33 91

E-mail: keld@keldhermann.dk